Eseménynaptár
<<   <  2023.01.  >   >>
VHKSzCsPSzo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Időkép
Budapest szmogtérképe

Üdvözlet Mindenkinek!

Legutóbbi levelemnek megfelelõen (bár pár napos késéssel) az alábbiakról szeretném minden tagunkat tájékoztatni:

  1. nyári túrák jelentkezéseivel kapcsolatos adatok,
  2. tavaszi túra helyszínének megválasztása,
  3. megújult honlappal kapcsolatos kérdések.

1. A nyári túrák szervezése folyamatban van. A jelentkezések megtörténtek, a befizetések is java részt megérkeztek. A 4 nyári túra közül 3 teljesen megtelt, a Mura túrára még 6 hely van szabadon. A 3 megtelt túrára minden esetben vannak várakozók is. A szálláshelyek szervezése folyamatos, de még vannak bizonytalanságok. A Passau – Krems túrán, amit a Veress Péter Gimnáziummal szervezünk több módosítást is végre kell hajtani, mert a Pyrawangban lévõ Fischer Camping (ez volt minden túrán az 1. szálláshely Passau mellett) megszûnt. Ugyanakkor a valószínûsített helyettesítõ kemping miatt 1 nappal az indulás idõpontját is elõre kell hozni. Természetesen, akinek így már nem jó a módosított idõpont minden további nélkül visszaléphet a túrától.

 

 

2. A tavaszi túra helyszínével kapcsolatosan többen jelezték a közgyûlés óta, hogy a „bemelegítés” ne egy kaptatókkal teli túrával kezdõdjön. Az elsõ elképzelés a Bükk volt, ezért szóltak többen. Így szeretnék egy gyors szavazást még két túrával kiegészítve. Ehhez regisztráljatok a honlapon, majd szavazzatok. Mindenki egy szavazatot adhat, amelynek a határideje 2010. március 10. Ezután megkezdõdik a szervezés.

3. A megújult honlappal kapcsolatos információs bevezetõt egy külön csatolmányban találjátok. A leírás alapján remélhetõleg mindenki el tud majd igazodni az oldalakon. A honlap folyamatos feltöltés alatt van, de szinte minden mûködik. Ha hiányosságot észleltek jelezzétek. Lehetõleg elérhetõ e-mail címmel jelentkezzetek be, mert mostantól erre kapjátok a hírleveleket.

 

Szappanos László